Målkalas för Värnamo IK dam

Dela på Facebook

Storvinst av VIK tjejerna under Söndagen när Lagans IBK var på besök.

Gästerna som ännu inte hade vunnit någon match öppnade starkt mot ett hemma lag som inte riktigt var med på noterna.

men Värnamo tog ledningen ändå. Selma Andersson och Isabell Johansson såg till att man gick till periodvilan med 2-0.

Andra perioden startade gästerna bäst som både reducerade och kvitterade genom Thea Ljungberg-Karlsson.

Elin Engvall såg till att återta ledningen för VIK och Moa Dahl ökade på till 4-2, hennes första mål i serien.

Thea Ljungberg-Karlsson reducerade sedan för Lagans IBK med sitt tredje mål.

Två minuter in i den tredje gör Lovisa Josefsson den första av lagets sex mål i denna period.

Värnamo tjejerna ägde matchen helt klart i den sista perioden.

Med två matcher mindre spelade ligger Värnamo IK dam fyra poäng efter ettan Ryds SK i Damer Division 2 Norra.

Resultat : 11 – 3 (2 – 0, 3 – 3, 6 – 0)

Värnamo IK`s  Mål : Lovisa Josefsson (2) , Selma Andersson (2)  , Elin Engvall (2) , Moa Dahl , Olivia Hagman , Isabell Johansson , Amalia Rommeskog och Amanda Nivemark.

Målen för Lagans IBK gjordes av Thea Ljungberg-Karlsson (3)

Närmast möter Värnamo IK dam  Gransholms IF borta den 29 November.