Du är här
Hem > Nyheter > Liridon Silka till IFK Värnamo

Liridon Silka till IFK Värnamo

Dela på Facebook
Och så kommer det en ny spelare till IFK Värnamo från Jönköping Södra.
 
Liridon Silka och Jönköpings Södra IF är eniga om att gå skilda vägar. Föreningen vill tacka Liridon för hans insatser och önska honom lycka till i framtiden.
Skriver J-Södra på sin hemsida.
Jimmy Thelin om Liridon …
– Liridon är en förebild i att leva som en professionell spelare. Som människa är han en naturlig ledare, han har bidragit till formandet av vår ansträngningskultur, han ger alltid sitt yttersta för laget och för att förbättra sig. Vi önskar honom lycka till och tackar för tiden hos oss.
Och vidare på J-Södras hemsida säger han själv..
 
– I Jönköpings Södra har jag fått spela fotboll på ett annorlunda sätt och det har utvecklat mig som spelare väldigt mycket. Jag är tacksam för alla i laget som jag lärt känna och vill tacka föreningen för 2 fantastiska år. Det jag har lärt mig i Jönköpings Södra kommer jag ta med mig till min kommande klubb Värnamo och även till framtida klubbar.
 
Vi såg honom i action mot IFK Göteborg förra året på Stadsparksvallen.
Det kommer att bli ett bra förstärkning till IFK Värnamo.
 
Dela på Facebook
Top