Du är här
Hem > Fotboll > Gislaveds IS vann Derbyt mot Anderstorps IF

Gislaveds IS vann Derbyt mot Anderstorps IF

Dela på Facebook

Fjärde raka segern för Gislaveds IS när man bortaslog Anderstorps IF på Idrottsparken.

Anderstorps IF tog ledningen genom straff som Zoran Sredojevic satte säkert  i den fjärde spelminuten, men det skrämde inte upp gästerna.

Jacob Johansson kvitterade redan i den tolfte minuten och Ahmed Muuse Dhoombe såg till att Gislaved tog ledningen med 1-2 i den 20:nde minuten.

Ytterligare ett mål av Jakob Johansson innan halvleks pausen, hemmalaget hängde inte riktigt med i matchen.

Andra halvleken såg inte bättre ut för hemmalaget…..Regnigt och fler mål från gästerna.

Jacob Johansson gjorde sitt tredje mål och  Pontus Åqvist 1-5 i den 59:nde minuten.

Kort därefter fastställde Nikola Tosic slutresultatet till 1-6.

Målet för Anderstorp gjordes av Zoran Sredojevic.

För Gislaved : Jacob Johansson Ahmed Muuse Dhoombe , Nikola Tosic och Pontus Åqvist,