Du är här
Hem > Fotboll > FC Dardania är klar för kvalspel

FC Dardania är klar för kvalspel

Dela på Facebook

I tolfte minuten så svängde matchen över till hemmalaget. Innan dess var det Skeppshult som höll i takten och bollen mot en något nervöst hemmalag.

Hörna som Matay Demir skruvar direkt in i målet gör att FC Dardania börjar släppa på nervositet och börjar lira boll. Mergim Alisani gör två mål till innan halvtidsvilan för hemmalaget.

Lugnare andra halvlek där det kunde ha blivit många mål till .

Qendrim Cani gjorde ett stort jobb på höger sidan där han stundom flög fram. Matay Demir satte in sitt andra för dagen med straffmål i 84:de minuten.

FC Dardania slutar som sämst på en tredje plats i division 6 Gislaveds serien och som också är kvalplats för spel tillbaka till femman.

Vi berättar  mera med bilder än med text” …(Bildspel)

eller… Ett Visuellt berättelse.

Mera om matchen finns på Värnamo.nu

Resultat : 4-1 (3-0) hemmamålen av Mergim Alisani (2) och Matay Demir (2). Bortamålet gjorde Robin Hamic.