Hem > -Svenska SuperLigan > Emil Nilsen avgjorde för Jönköpings IK i sudden

Emil Nilsen avgjorde för Jönköpings IK i sudden

Dela på Facebook

Jönköping tog två viktiga poäng hemma mot FC Helsingborg.

Målfattig första period 3-3 i skott, visade att det inte bara var målen som saknades i perioden för bägge lagen.

Helsingborg spelaren Andreas Lindholm gjorde matchens första mål 11.32 in i den andra perioden. Ett mål som fick hemmalaget att vakna till och reduceringen kom också 17.15 i samma period.

54 sekunder tog det för att bortalaget åter tog ledningen i matchen i början av den sista perioden. Men JIK kämpade på …

Och det blev Gustav Johansson som till slut kvitterade (15.48) och tog därmed matchen till en fjärde period.

Åter igen … 54 sekunder mål.

I sudden avgjorde Emil Nilsen efter 54 sekunder med en riktig luring som satte bortalagets målvakt Jonathan Edling helt ur spel. En fin

variant av zorro ….eller om man ska kalla det för en Emil..

”Vi berättar mera med bilder än med text”…

Jönköpings IK–FC Helsingborg  3–2  (0–0, 1–1, 1–1, 1–0) Skotten 24 – 20 (3 – 3, 12 – 7, 8 – 10, 1 – 0).

Mål, Jönköpings IK: Joel Wadsten, Gustav Johansson, Emil Nilsen.

FC Helsingborg: Andreas Lindholm, Jonathan Nilsson.