Derbyvinst igen för Bors SK

Dela på Facebook

160 betalande och några till såg den första drabbningen mellan Rydaholms GoIF och Bors SK på Kungshall i Rydaholm i våras.

Då vann Bors SK med 1-2 målen gjorda av Albin Svensson och David Andersson.

Nu kom det närmare 200 till Rastavallen för att se när Rydaholm skulle ta revansch, men så blev det inte. Det började dock lite knackigt för hemmalaget.

Adrian Shefqeti för Rydaholm fick sätta matchens första mål redan efter 2 minuters spel. Bor kvitterade genom en härlig frispark signerad  Max Lundahl Ericson

i den 23:de minuten. Niklas Sandin tog tillbaka ledningen för gästerna (37) och några minuter senare kvitterade Bor igen nu genom Karl Pettersson.

2-2 i halvlek…hur spännande som helst, så som det ska vara i ett derby slag. Albin Svensson gav Bor ledningen för första gången i matchen (47).

Och Karl Pettersson utökade den till 4-2 med sitt andra mål för kvällen. Bors SK ryckte upp sig rejält i den andra halvleken och vann derbyt rättvist.

Emil Gof

Emil hoppade in som målvakt åt Bors SK. Sist var åt Skillingaryd som han även där hjälpte till i Målet när det krisade till för ett par år sen och dess för innan 2004 som målvakt åt Bors SK.